Košarica

O nama

Tehnologija tiska

PrintMedia je …

je print studio specijaliziran za brz i povoljan superkvalitetan digitalni tisak promotivnih materijala. Od 2012. godine cilj nam je pomoći u prezentaciji vaše vidljivosti uz kvalitetnu, brzu o povoljnu uslugu dostupnu svima.

Prednosti

Visoko kvalitetan tisak po prihvatljivim cijenama. Za sve naše klijente osigurali smo pomoć u kreiranju kvalitetnog dizajna prema njihovim idejama i željama. Ako nemate ideju kako prezentirati proizvod, spremni smo vam pomoći.

Tisak na …

Iz bogate ponude izdvajamo digitalni tisak posjetnica, plakata, letaka, pozivnica, memoranduma, brošura… naljepnica raznih dimenzija i oblika. Digitalni i sitotisak na majice, platnene i papirnate vrećice… Vez (štik) na kape, majice…

Eko boje

U proizvodnji koristimo visokokvalitetne produkcijske strojeve koji jamče kvalitetu proizvoda uz ispunjavanje svih propisanih standarda sigurnosti i kvalitete.

Ispis velikog formata

Ispis eko solventnim bojama jamči visoku pokrivnost, širi spektar boja, ali i poboljšanu otpornost na grebanje. Trajnost ispisa bez laminacije je do tri godine, a proizvod je otporan na sve atmosferske uvijete. U mogućnosti smo vašu grafiku otisnuti na gotovo sve materijale, od papira, preko naljepnica, cerada… pa sve do tiska na plastične i aluminijske površine XXL formata.

Sitotisak

Osnovna karakteristika sitotiska je protiskivanje boje kroz tiskovnu formu prilikom tiska. Nanos bojila u sitotisku je u usporedbi s ostalim tehnikama tiska velik, pa je otisak pokrivan. Zbog toga je sitotisak pogodan za otiskivanje na razne podloge i materijale.

UV tisak

Vrhunski dugotrajan tisak na široku paletu proizvoda, poput maski za mobitele, olovki, notesa, bilježnica, rokovnika, upaljača, raznih poklona, tanjura…, grafike na staklo, plastiku i druge izazovne medije. S lak tintom se može tiskati na mat ili sjajne površine a također se može napraviti i jedinstveni učinak “utiskivanja”. Tisak je dugotrajan i otporan.

DTG tisak

Pojavom DTG (engl. Direct to Garment) printera, tisak majica poprima novu dimenziju. Color otisak se izravno prenosi na majicu. Personalizirane ili custom made majice se izrađuju prilično brzo i po prihvatljivoj cijeni. Moguća je izrada foto majica, kao i print bijelom bojom na tamne majice. Sam otisak je oštar i jasan, živih boja, mekan na dodir i otporan na pranje.

Digitalni tisak

Tisak posjetnica, letaka, plakata, prospekata, časopisa … vršimo na visoko klavlitetnom stroju Xerox. Najveći format ispisa je 330x488mm, dok je najveća gramatura papira za tisak 300g. Pripremu za tisak dovoljno je dostaviti u pdf formatu iz kojeg ćemo najčešće u roku 24 sata izraditi željeni proizvod.
Digitalni tisak kvalitetom otiska ne zaostaje za offsetnim tiskom. Tisak digitalnom tehnologijom visoke kvalitete odličan je za manje naklade, personaliziran i varijabilan tiskak, te poslove koji su podložni čestim promjenama ili se moraju izraditi u što kraćem vremenu. Takvih specifičnih poslova je sve više zbog promjene u načinu razmišljanja velikih firmi, koje su shvatile da im digitalni tisak omogućuje obraćanje, te promociju svojih proizvoda točno odredenom i ciljanom segmentu korisnika.