Košarica

Dostava

Dostavna služba

1. Uvod

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

2. Vrste dostava

Sve proizvode dostavljamo brzim dostavnim službamana području Republike Hrvatske: GLS, DPD, Paket 24 (HPExpress), Overseas…

3. Praćenje pošiljke

Nakon što pošiljku preuzme kurir dostavne službe, na e-mail adresu kupca šaljemo broj pošiljke pomoću kojeg može istu pratiti putem interneta. Status pošiljke može se vidjeti na stranicama dostavne službe.

4. Vrijeme isporuke

Pošiljka stiže na vašu adresu najčešće u roku 2-3 radna dana (izuzev otoka koji imaju poseban režim dostave). U pojedinim slučajevima dostava može biti organizirana da se pošiljka preuzme u obližnjem pick-up shopu dostavne službe (npr., kod Paket 24 u poštanskom uredu, kod DPD-a, Overseasa na benzinskoj postaji ili u ugovorenom picku-up prostoru). U slučaju kašnjenja isporuke pošiljke, Printmedia ne odgovara za moguće kašnjenje ili probleme u dostavi.

5. Preuzimanje proizvoda

Ako se proizvod vrati jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obaviješten e-mailom te će mu biti ponuđene sljedeće mogućnosti:

  • da se naručeni proizvod, na zahtjev Kupca e-mailom, ponovo dostavi na adresu Kupca odnosno primatelja,
  • da naručeni proizvod preuzme na adresi jedne od naših lokacija uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja.