Ako tražite inspiraciju za brza i zanimljiva ljetna jela ‘Mini Ljetna Kuharica’ je prava stvar za vas! U njoj vas na 26 stranica čeka 13 ukusnih i posebno odabranih jela koja se s lakoćom pripremaju za vrijeme vrućih ljetnih dana. Radi se o provjerenim receptima s bloga Darka Kontina koje s Mini ljetnom kuharicom možete uvijek imati sa sobom na mobitelu, tabletu ili računalu. Ako volite listati knjižice, Mini ljetna kuharica dostupna je i u tiskanoj verziji na 170 gramskom sjajnom papiru.

Recepte i fotografije potpisuje poznati hrvatski food bloger Darko Kontin preko koga možete i naručiti kuharicu u tiskanom obliku. Adresa njegovog bloga je: www.kuharica.kontin.info

Darko Kontin je jedan od najmlađih, ali i najprepoznatijih food blogera u Hrvatskoj. Radi čarobne kulinarske kreacije svih vrsta: slatko, slano, tradicionalno, moderno. Voli eksperimentirati s hranom i tradicionalnim jelima davati neobičan i moderan štih. Omiljen je na brojnim društvenim mrežama. darko je 2016. godine izabran među troje najboljih gastro blogera Hrvatske.

Za Ljetnu mini kuharicu odradili smo grafičku pripremu i tisak.